Vul het formulier in:

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Gegevens:

Tel: 06-38592860
info@djbram.nl
www.djbram.nl
BTW nmr: NL208125437B01
KVK nmr: 64861856 

Volgen:

Bezoekadres:

Utrecht
De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 uur – 18:00
Of op afspraak

Velp
Kerkstraat 41A
6883HR Velp (bij Arnhem)

Openingstijden:
Zaterdag & zondag
9:00 tot 17:00 uur
Of op afspraak

Bedrijfsfeest

De Stempaal op uw bedrijfsfeest

Op naar een succesvol bedrijfsfeest?

Het is tijd voor het bedrijfsfeest. Voor dit feest bent u op zoek naar een goede invulling. De Stempaal is een perfecte invulling van dit feest. Doormiddel van veel interactie met het publiek wordt de avond vormgegeven. Sterker nog, uw gasten bepalen wat de DJ draait. De DJ draait elk kwartier een ander genre, waarop uw gasten hebben gestemd. Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Een bedrijfsfeest zonder zorgen

Voorafgaand aan het bedrijfsfeest bespreken we alle wensen en verwachtingen. Zo hebben we het over de gewenste en niet gewenste genre’s, de apparatuur en show en de mogelijkheden van de locatie. Wij zorgen dat op de avond van het feest alles op zijn plek valt, het enige wat u moet doen is genieten van het feest en dansen met uw collega’s.

Het muzikale verloop van jullie feest

Dit ligt helemaal in handen van de bezoekers. Er kan elke ronde gestemd worden op 4 verschillende genre’s, deze genre’s staan op een scherm achter de DJ. Het genre met de meeste stemmen wordt het aankomende kwartier gedraaid. Er komen dan weer 4 nieuwe genre’s op het scherm waarop gestemd kan worden. Er zijn veel mogelijkheden, wij hebben 40 ‘standaard’ genre’s die wij aanbieden. Ons doel een onvergetelijk feest te verzorgen. Het dak mag eraf!

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor uw bedrijfsfeest

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Interactie

Elk kwartier een ander genre. De bezoekers stemmen via de stempaal op het volgende genre. Op het scherm staan de keuze’s en de stemmen.

Orgineel

De Stempaal is uniek. Er is er maar 1. Het unieke is dat de bezoekers samen de avond vormgeven, democratisch.

Gegarandeerd feest

De bezoekers bepalen wat de DJ draait. Hiervoor krijgt iedereen zijn favoriete genre te horen. Gegarandeerd feest dus!

Beste DJ's

De Stempaal wordt geleverd inclusief DJ. Deze Allround DJ heeft jarenlange ervaring met het draaien van alle verschillende stijlen.

Professionaliteit

De Stempaal is onderdeel van DJBram.nl. DJBram.nl verzorgt al meer dan 10 jaar DJ shows op locatie. Bekijk de site voor reviews.

Apparatuur

Wij leveren ook de benodigde apparatuur. Benodigd is: licht, geluid, beamer en scherm. Het totale pakket kan geboekt worden.