Vul het formulier in:

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Gegevens:

Tel: 06-38592860
info@djbram.nl
www.djbram.nl
BTW nmr: NL208125437B01
KVK nmr: 64861856 

Volgen:

Bezoekadres:

Utrecht
De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 uur – 18:00
Of op afspraak

Velp
Kerkstraat 41A
6883HR Velp (bij Arnhem)

Openingstijden:
Zaterdag & zondag
9:00 tot 17:00 uur
Of op afspraak

Evenement of festival

De Stempaal op uw evenement of festival

De Stempaal op uw evenement?

Organiseert u een evenement of een festival? De Stempaal is te huren voor festivals en evenementen. Als randprogramma of in een eigen area komt De Stempaal het beste tot zijn recht. De Stempaal brengt bezoekers bij elkaar en laat de bezoekers samen de muzikale invulling verzorgen. De bezoekers stemmen via de stempaal op hun favoriete genre, het winnende genre wordt het komende kwartier gedraaid.

Complete verzorging

Wij bieden een totaal concept, dit houdt in dat wij alle zaken uit handen nemen. Wij verzorgen De Stempaal, de DJ, de apparatuur, beamer en het scherm. Er hoeft dus alleen een area of locatie beschikbaar te zijn waar wij kunnen installeren. Uw evenement of festival wordt verreikt met een stuk co-creatie met de bezoeker doormiddel van De Stempaal.

Het muzikale verloop van het evenement

Dit ligt helemaal in handen van de bezoekers. Er kan elke ronde gestemd worden op 4 verschillende genre’s, deze genre’s staan op een scherm achter de DJ. Het genre met de meeste stemmen wordt het aankomende kwartier gedraaid. Er komen dan weer 4 nieuwe genre’s op het scherm waarop gestemd kan worden. Er zijn veel mogelijkheden, wij hebben 40 ‘standaard’ genre’s die wij aanbieden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor uw bedrijfsfeest

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Interactie

Elk kwartier een ander genre. De bezoekers stemmen via de stempaal op het volgende genre. Op het scherm staan de keuze’s en de stemmen.

Orgineel

De Stempaal is uniek. Er is er maar 1. Het unieke is dat de bezoekers samen de avond vormgeven, democratisch.

Gegarandeerd feest

De bezoekers bepalen wat de DJ draait. Hiervoor krijgt iedereen zijn favoriete genre te horen. Gegarandeerd feest dus!

Beste DJ's

De Stempaal wordt geleverd inclusief DJ. Deze Allround DJ heeft jarenlange ervaring met het draaien van alle verschillende stijlen.

Professionaliteit

De Stempaal is onderdeel van DJBram.nl. DJBram.nl verzorgt al meer dan 10 jaar DJ shows op locatie. Bekijk de site voor reviews.

Apparatuur

Wij leveren ook de benodigde apparatuur. Benodigd is: licht, geluid, beamer en scherm. Het totale pakket kan geboekt worden.