Vul het formulier in:

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Gegevens:

Tel: 06-38592860
info@djbram.nl
www.djbram.nl
BTW nmr: NL208125437B01
KVK nmr: 64861856 

Volgen:

Bezoekadres:

Utrecht
De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 uur – 18:00
Of op afspraak

Velp
Kerkstraat 41A
6883HR Velp (bij Arnhem)

Openingstijden:
Zaterdag & zondag
9:00 tot 17:00 uur
Of op afspraak

Trouwfeest

De Stempaal op uw trouwfeest of bruiloft

Trouwfeest of bruiloftsfeest?

Bezig met de organisatie van uw trouwfeest of bruiloft? En bent u nog op zoek naar een invulling voor het avondfeest? Dan biedt De Stempaal uitkomst. Met De Stempaal op uw bruiloftsfeest laat u uw gasten zelf ze genre’s bepalen. Doormiddel van een stempaal en een interactief scherm kunnen uw gasten stemmen op het volgende genre, en elke 15 minuten wordt het winnende genre gedraaid. Omdat het democratisch is, kan iedereen stemmen op zijn favoriete genre! Wij bieden een compleet concept, inclusief de DJ, apparatuur en natuurlijk de Stempaal.

Een trouwfeest zonder zorgen

U heeft vast veel ideeën over het perfecte verloop van uw feest. Wij gaan samen zitten om al uw wensen en verwachtingen voor het trouwfeest af te stemmen. We kunnen van te voren bepalen welke genre’s er worden getoond en welke niet. Zo heeft u toch in grote lijnen inspraak in het verloop van de avond. Op de avond zelf kunt u dit allemaal loslaten want dan zullen uw gasten het verloop van de avond bepalen!

 

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor uw trouwfeest.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Interactie

Elk kwartier een ander genre. De bezoekers stemmen via de stempaal op het volgende genre. Op het scherm staan de keuze’s en de stemmen.

Orgineel

De Stempaal is uniek. Er is er maar 1. Het unieke is dat de bezoekers samen de avond vormgeven, democratisch.

Gegarandeerd feest

De bezoekers bepalen wat de DJ draait. Hiervoor krijgt iedereen zijn favoriete genre te horen. Gegarandeerd feest dus!

Beste DJ's

De Stempaal wordt geleverd inclusief DJ. Deze Allround DJ heeft jarenlange ervaring met het draaien van alle verschillende stijlen.

Professionaliteit

De Stempaal is onderdeel van DJBram.nl. DJBram.nl verzorgt al meer dan 10 jaar DJ shows op locatie. Bekijk de site voor reviews.

Apparatuur

Wij leveren ook de benodigde apparatuur. Benodigd is: licht, geluid, beamer en scherm. Het totale pakket kan geboekt worden.