Vul het formulier in:

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Gegevens:

Tel: 06-38592860
info@djbram.nl
www.djbram.nl
BTW nmr: NL208125437B01
KVK nmr: 64861856 

Volgen:

Bezoekadres:

Utrecht
De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 uur – 18:00
Of op afspraak

Velp
Kerkstraat 41A
6883HR Velp (bij Arnhem)

Openingstijden:
Zaterdag & zondag
9:00 tot 17:00 uur
Of op afspraak

Verjaardagsfeest

De Stempaal op uw verjaardag

Uw verjaardagsfeest met De Stempaal

Tijd voor een feestje! Uw verjaardagsfeest moet goed gevierd worden met een leuk feest. De Stempaal is het interactieve concept waarbij een DJ samen de muziek draait met uw gasten. Uw gasten bepalen namelijk wat de DJ draait. Door een stempaal in het midden van de zaal kunnen uw gasten stemmen op het volgende genre. Dit genre wordt dan de komende 15 minuten gedraaid door de DJ.

Een verjaardagsfeest zonder zorgen

Voorafgaand aan het verjaardagsfeest hebben we het over alle wensen en verwachtingen. We hebben het over de genre’s waar op gestemd kan worden, welke apparatuur wij meenemen en welke DJ het beste past. Wij zorgen dat op het feest alles op zijn plaats valt. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van deze mijlpaal en dansen met uw gasten.

Het verloop van uw feest

Uw gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien en ze willen eerst even bijkletsen. De Stempaal DJ kan bijvoorbeeld het eerst uur achtergrond muziek draaien. Wanneer de eerste mensen beginnen te bewegen kan de Stempaal aan. De gasten kunnen dan gaan stemmen op het genre wat zij het liefste horen. Binnen no-time staat de dansvloer vol met enthousiaste mensen die hun stijl willen horen!

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor uw verjaardagsfeest

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Interactie

Elk kwartier een ander genre. De bezoekers stemmen via de stempaal op het volgende genre. Op het scherm staan de keuze’s en de stemmen.

Orgineel

De Stempaal is uniek. Er is er maar 1. Het unieke is dat de bezoekers samen de avond vormgeven, democratisch.

Gegarandeerd feest

De bezoekers bepalen wat de DJ draait. Hiervoor krijgt iedereen zijn favoriete genre te horen. Gegarandeerd feest dus!

Beste DJ's

De Stempaal wordt geleverd inclusief DJ. Deze Allround DJ heeft jarenlange ervaring met het draaien van alle verschillende stijlen.

Professionaliteit

De Stempaal is onderdeel van DJBram.nl. DJBram.nl verzorgt al meer dan 10 jaar DJ shows op locatie. Bekijk de site voor reviews.

Apparatuur

Wij leveren ook de benodigde apparatuur. Benodigd is: licht, geluid, beamer en scherm. Het totale pakket kan geboekt worden.